Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Van Raam Driewielers

Van Raam is een Nederlands bedrijf helemaal gespecialiseerd in aangepaste fietsen van de hoogste kwaliteit.
Driewielfietsen, tandems, duo-fietsen, rolstoelfietsen, u kunt het zo gek niet bedenken of Van Raam maakt het.
Tweewielercentrum Zwolle is officieel Van Raam dealer en we leveren alle Van Raam fietsen, onderdelen en accessoires. Ook voor alle onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.
Van Raam fietsen worden geheel met de hand gebouwd. Hierdoor is het mogelijk om een Van Raam fiets helemaal naar uw wensen met de door u gewenste specificaties te leveren. Zo kunt u bv kiezen uit verschillende frame maten, met of zonder versnellingen, met of zonder elektrische ondersteuning, met handrem of terugtraprem, etc etc. Ook kunt u bv kiezen voor een kruk-houder, een aangepast zadel of stuur, een achteruitrij-automaat, spiegels, aangepaste pedalen etc etc. Omdat Van Raam verschillende modellen heeft, en deze modellen vervolgens helemaal naar wens uitgevoerd kunnen worden, is er voor iedereen wel een geschikte Van Raam fiets beschikbaar.
Samen met u stellen we een Van Raam fiets samen aan de hand van uw wensen. Dan wordt de fiets bij Van Raam klaargemaakt, en na 1 tot 6 weken bij ons bezorgd. Zodra de fiets hier is kunt u hem testen om te zien of alles naar wens is en stellen we alles op uw maat af. Is de fiets helemaal naar wens, dan kan hij meegenomen (of bezorgd) worden. Moet er nog iets aangepast worden? Ook geen probleem. Is de fiets helemaal niet geschikt? Ook geen probleem. U bent niet tot aankoop verplicht.
We kunnen alle modellen van Van Raam in de door u gewenste uitvoering naar onze winkel laten komen voor een proefrit. Informeer gerust bij ons of kijk op de site van Van Raam: http://www.vanraam.com . Hieronder hebben we een aantal basis modellen van Van Raam fietsen staan. Deze modellen zijn zonder speciale aanpassingen uitgevoerd en perfect geschikt voor wie deze aanpassingen niet nodig is.  Deze modellen kunnen éénvoudig online of in onze winkel besteld worden en desgewenst thuisbezorgd worden.

Onze winkel is ook tijdens de Lock-down gewoon geopend voor verkoop en informatie van driewielers en aangepaste fietsen.
Kom nu tijdens de Lock-down naar onze winkel en profiteer van alle voordelen.
Wij hebben nu alle tijd om u rustig te informeren.
Geen drukte in de winkel.
U kunt van di. tot en met za. van 10.00 tot 16.00 uur zonder afspraak bij ons terecht. Op maandagen op afspraak.
Wanneer u nu uw driewieler besteld heeft u hem dit voorjaar nog in huis en profiteerd u van onze extra lage prijzen.

(Naar verwachting zullen de prijzen en levertijden komend voorjaar en zomer bij alle fabrikanten enorm oplopen)

82 resultaten

Sorteer op: