Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

The-Bike e-bikes

The-Bike is een Nederlands merk van elektrisch ondersteunde fietsen, ook wel e-bikes genoemd.
The-Bike heeft een duidelijke visie:

Sneller, vaker en plezieriger fietsen. op de fiets naar school, naar je werk of gewoon lekker naar het bos of de stad in. Ook bij lange afstanden, bij tegenwind of in heuvelachtig gebied. Fietsen op een elektrische fiets is een perfect alternatief voor de brommer, het openbaar vervoer en de auto. Veel goedkoper en gezonder.

Elektrisch fietsen wordt steeds meer als een relaxte vrijetijdsbesteding gezien. Een e-bike maakt lange afstanden fietsen immers veel gemakkelijker. En het is bewezen dat fietsen op een e-bike, net zoals op een gewone fiets, bijzonder goed bijdraagt aan de gezondheid, zonder bezweet op het werk of school aan te komen. Een elektrische fiets is al lang niet meer alleen voor 60-plussers. The-Bike heeft een passende fiets voor jong en oud.

Het fietsplezier staat of valt met een hoogwaardige accu. The-Bike gebruikt daarom alleen accu's van de hoogste kwaliteit. Je wilt tenslotte wel dat je accu jaren meegaat? Naast de hoogwaardige kwaliteit van de accu's kun je bij The-bike kiezen uit een accu van 10Ah, 13Ah en 17Ah.

The-Bike elektrische fietsen worden alleen door zorgvuldig geselecteerde dealers verkocht die een eerlijk en professioneel advies kunnen geven. Iedereen die een e-bike koopt heeft wel vragen waar men een goed en eerlijk antwoord op verwacht.  Tweewielercentrum Zwolle is uw The-Bike dealer voor Zwolle en omstreken.
Kom langs in onze winkel voor een proefrit en deskundig advies.
We hebben altijd diverse modellen voor u klaar staan om uit te proberen.

2 resultaten

Sorteer op: