Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Bikkel iBee E2 heren 57cm

Van: € 2.199,00
€ 1.699,00

Omschrijving

Bij de Bikkel ibee E2 wordt gebruik gemaakt van een lichte, krachtige en geluidsarme motor in het voorwiel. U kunt de ondersteuning volledig naar wens instellen door middel van 5 ondersteuningsstanden. Dit maakt het fietsen in een groep erg prettig. Bij deze Bikkel iBee E2 is het gewicht van de fiets perfect verdeeld ( de accu zit immers achterop ) en laat de fiets zich makkelijk manoeuvreren. Enkel door te trappen wordt de ondersteuning aangestuurd. Hierdoor is altijd de maximale ondersteuning voor handen, ongeacht de kracht die door u zelf geleverd wordt. De voorwielmotor is voorzien van een free wheel systeem waardoor de Bikkel iBee E2 als de ondersteuning uitstaat net zo makkelijk loopt als een normale fiets.

De Bikkel iBee E2 maakt gebruik van extra hoge capaciteitsaccu’s van 520 Wh (actieradius 50 t/m 220 km) zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw Bikkel ibee. De actieradius is sterk afhankelijk van de kracht die u zelf levert tijdens het fietsen, de rij -omstandigheden ( weer, temperatuur, terrein, veel stoppen en/of optrekken etc. ), het gewicht van de berijder en de toestand van de fiets ( bandenspanning etc. ). Dit is ook de reden dat wij een zeer brede range van actieradius aangeven. De accu bestaat uit Li-ion cellen. Verder is de accu voorzien van elektronica die de accu veilig maken en de cellen o.a. beschermen tegen overladen, te diep ontladen, overbelasting en nog veel meer. Zo zorgen we er voor dat de accu veilig functioneert alsmede dat hij een goede levensduur heeft.
De Bikkel iBee E2 maakt gebruik van een kracht sensor, welke meet hoeveel kracht u op de trappers zet en daar de ondersteuning op aanpast. Dit geeft een zeer natuurlijk gevoel en maakt het mogelijk op elke snelheid volledige ondersteuning te genieten.

Specificaties:

57cm frame.
28inch wielen.
Shimano Nexus 8 naafversnelling.
Rollerbrakes voor en achter.
Geveerde voorvork, instelbaar.
Geveerde zadelpen.
Koplamp schakelbaar via de display.
Automatische ledverlichting op accu achter.
Verstelbare stuurpen met snelsluiting..
Gesloten kettingkast.
Luxe zadel.
Afneembare accu 36V 520 Wh Li-ion (actieradius van 50 t/m 220 km)
Luxe LCD display
5 standen ondersteuning.
Afstandsbediening.
Gewicht: 25 Kg (incl. Accu)
Kleur: pearl black.

Deze fiets word rijklaar afgemonteerd geleverd.

Extra opties

Specificaties

Aantal versnellingen 8
Dames/Heren Man
Framemaat 57cm
Kleur Zwart
Merk versnelling Shimano
Nieuw/Gebruikt Nieuw
Soort Voorwiel motor
Type versnelling naaf
Wielmaat 28 inch