Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Bikkel iBee Chainz dame 50cm blue

Van: € 1.699,00
€ 1.299,00

Omschrijving

Bij de Bikkel iBee Chainz wordt gebruik gemaakt van een lichte, krachtige en geluidsarme motor in het voorwiel. U kunt de ondersteuning volledig naar wens instellen door middel van 15 ondersteuningsstanden. Dit maakt het fietsen in een groep erg prettig. Bij deze Bikkel iBee Chainz is het gewicht van de fiets perfect verdeeld ( de accu zit immers achterop ) en laat de fiets zich makkelijk manoeuvreren. Enkel door te trappen wordt de ondersteuning aangestuurd. Hierdoor is altijd de maximale ondersteuning voor handen, ongeacht de kracht die door u zelf geleverd wordt. De voorwielmotor is voorzien van een free wheel systeem waardoor de Bikkel iBee Chainz als de ondersteuning uitstaat net zo makkelijk loopt als een normale fiets.

De Bikkel iBee Chainz maakt gebruik van hoge capaciteitsaccu’s van 365 Wh (actieradius 40 t/m 150 km) zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw Bikkel ibee. De actieradius is sterk afhankelijk van de kracht die u zelf levert tijdens het fietsen, de rij -omstandigheden ( weer, temperatuur, terrein, veel stoppen en/of optrekken etc. ), het gewicht van de berijder en de toestand van de fiets ( bandenspanning etc. ). Dit is ook de reden dat wij een zeer brede range van actieradius aangeven. De accu bestaat uit Li-ion cellen. Verder is de accu voorzien van elektronica die de accu veilig maken en de cellen o.a. beschermen tegen overladen, te diep ontladen, overbelasting en nog veel meer. Zo zorgen we er voor dat de accu veilig functioneert alsmede dat hij een goede levensduur heeft.

Deze Bikkel iBee Chainz is vanwege het fraaie Lifestyle frame en de gunstige prijs een zeer gewild model onder de scholieren.
Veel goedkoper als een brommer / scooter of bus abonnement en nog milieu vriendelijk ook.

Specificaties:

50cm Lifestyle frame.
28inch wielen.
Sturmey 5 naafversnelling.
Rollerbrake achter.
V-brake voor.
Degelijke bagagedrager.
Ledverlichting op batterijen voor.
Automatische ledverlichting op accu achter.
Afneembare accu 365 Wh Li-ion (actieradius van 40 t/m 150 km)
Easy LCD display
15 standen ondersteuning.
Gewicht: 23,5 Kg (incl. Accu)
Kleur: daisyblue.

Deze fiets word rijklaar afgemonteerd geleverd.

Extra opties

Specificaties

Aantal versnellingen 5
Dames/Heren Vrouw
Framemaat 50cm
Kleur Blauw
Merk versnelling Sturmey Archer
Nieuw/Gebruikt Nieuw
Soort Voorwiel motor
Type versnelling naaf
Wielmaat 28 inch