Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Huka Driewielers

Huka is een Nederlands bedrijf waar ze al 40 jaar aangepaste fietsen van de hoogste kwaliteit maken.
Op alle Huka fietsen zit maarliefst 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de onderdelen.
Vanaf Februari 2019 is het complete assortiment Huka fietsen vernieuwd en is het comfort en de kwaliteit nog verder verbeterd.
Tweewielercentrum Zwolle is officieel Huka dealer en we leveren alle Huka fietsen, onderdelen en accessoires. Ook voor alle onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.
Huka fietsen worden geheel met de hand gebouwd. Hierdoor is het mogelijk om een Huka fiets helemaal naar uw wensen met de door u gewenste specificaties te leveren. Zo kunt u bv kiezen uit verschillende wiel maten, met of zonder versnellingen, met of zonder elektrische ondersteuning, met handrem of terugtraprem, etc etc. Ook kunt u bv kiezen voor een kruk-houder, een aangepast zadel of stuur, een achteruitrij-automaat, spiegels, aangepaste pedalen etc etc. Omdat Huka verschillende modellen heeft, en deze modellen vervolgens helemaal naar wens uitgevoerd kunnen worden, is er voor iedereen wel een geschikte Huka fiets beschikbaar.
Samen met u stellen we een Huka fiets samen aan de hand van uw wensen. Dan wordt de fiets bij Huka klaargemaakt, en na 1 tot 2 weken bij ons bezorgd. Zodra de fiets hier is kunt u hem testen om te zien of alles naar wens is en stellen we alles op uw maat af. Is de fiets helemaal naar wens, dan kan hij meegenomen (of bezorgd) worden. Moet er nog iets aangepast worden? Ook geen probleem. Is de fiets helemaal niet geschikt? Ook geen probleem. U bent niet tot aankoop verplicht.
We kunnen alle modellen van Huka in de door u gewenste uitvoering naar onze winkel laten komen voor een proefrit. Informeer gerust.

Hieronder hebben we een aantal basis modellen van Huka fietsen staan. Deze modellen zijn zonder speciale aanpassingen uitgevoerd en perfect geschikt voor wie deze aanpassingen niet nodig is.  Deze modellen kunnen éénvoudig online of in onze winkel besteld worden en desgewenst thuisbezorgd worden.

Onze winkel is ook tijdens de Lock-down gewoon geopend voor verkoop en informatie van driewielers en aangepaste fietsen.
Kom nu tijdens de Lock-down naar onze winkel en profiteer van alle voordelen.
Wij hebben nu alle tijd om u rustig te informeren.
Geen drukte in de winkel.
U kunt van di. tot en met za. van 10.00 tot 16.00 uur zonder afspraak bij ons terecht. Op maandagen op afspraak.
Wanneer u nu uw driewieler besteld heeft u hem dit voorjaar nog in huis en profiteerd u van onze extra lage prijzen.

(Naar verwachting zullen de prijzen en levertijden komend voorjaar en zomer bij alle fabrikanten enorm oplopen)

61 resultaten

Sorteer op: